18/04/18

Kokkerelli producten in het winkelschap van Jan Linders

Kokkerelli & Stichting Kids University for Cooking is een meerjarige samenwerking aangegaan met retailer Jan Linders Supermarkten. Vanaf dit jaar is het mogelijk producten, die zijn ontwikkeld van, voor, door en met kinderen, in de winkels van Jan Linders te kopen.  

De winkelformules van Jan Linders ondergaan op dit moment een metamorfose. Vorige week werd de vestiging in Herkenbosch feestelijk heropend. In de nieuwe opzet is ingezet op beleving; ook voor kinderen. Zo vind je op de AGF afdeling een tractor waar kinderen hun eigen fruitbox kunnen samenstellen. Deze fruitbox werd vandaag gepresenteerd door Kokkerelli Ambassadeur Jan Klerken en Jan Linders eigenaar Leo Linders (zie foto). Voor Kokkerelli – die trots prijkt op de verpakking van de fruitbox - is het een mooie opstap naar zichtbaarheid in de Nederlandse supermarkt.

“De komende twee jaar gaat Jan Linders meer dan tien producten, die door kinderen zijn bedacht, in het assortiment opnemen. Een mooi voorbeeld is een prei perensoepje” aldus Suzanne Bisschops, directeur Stichting Kids University for Cooking. Jan Linders steunde in eerste instantie Stichting KU4C, zodat kinderen kunnen profiteren van voedseleducatie. Dit was een mooie opstap naar de samenwerking met Kokkerelli. Kokkerelli en Jan Linders slaan de armen ineen voor gezonde voeding voor kinderen. De producten die vanaf het najaar worden geïntroduceerd, liggen bewust door de hele winkel. Zo leren kinderen dat in de hele winkel gezonde producten te koop zijn, duidelijk herkenbaar aan het geel-blauwe Kokkerelli logo.