Bedrijven

Referenties

Vitacress Real

Gedreven door de missie ‘Bringing real taste to life’ wilde Vitacress Real kruiden toegankelijk maken voor kinderen. Kokkerelli hielp hen hier een handje bij.

Bekijk referentie

Ontbijtgranen TLANT

In opdracht van TLANT gingen Kokkerelli Kids aan de slag met ontbijtgranen. Zij beoordeelden diverse ontbijtgranen en dachten na over de manier waarop ontbijtgranen voor kinderen aantrekkelijker gemaakt kunnen worden.

Bekijk referentie

Jan Linders

De eerste Kokkerelli kids proef producten werden ontwikkeld in samenwerking met Jan Linders. Sinds september 2018 zijn deze exclusief bij Jan Linders verkrijgbaar.

Bekijk referentie

KIDSPANELS

Werk samen met kinderen aan een gezonder voedingsaanbod! Of het nu gaat om het ontwikkelen van een nieuw voedingsproduct of voedingsconcept, het testen van een bestaand product of het achterhalen van meningen: onze kidspanels geven het antwoord op diverse voedingsvragen!

Partners

Nieuws

Introductie nieuwe collega Loes!

21-03-24

Wij introduceren onze nieuwe coördinator leerstraten Loes!

Lees volledig artikel

Nieuwjaarsgroet Kokkerelli

02-01-24

Een terugblik op een succesvol 2023, wij bedanken iedereen die heeft bijgedragen aan dit kokkerelli-jaar!

Lees volledig artikel

Slab (smaaklab)

12-10-23

Kokkerelli & Stichting Kids University For Cooking organiseerde in oktober het 'Slab' ofwel Smaaklab tijdens de Dutch Food Week. Kinderen leerden meer van een échte professor en deden allerlei leerzame en grappige voedingsproefjes.

Lees volledig artikel

VALIDATIE