Word ook partner

Bedrijven ondersteunen onze maatschappelijke doelstelling: het bevorderen van een gezond eetpatroon.

Partners dragen bij aan een vitale nieuwe generatie

Onze partners ondersteunen Stichting Kids University for Cooking om het educatief programma mogelijk te maken voor de jeugd. Door de maatschappelijke betrokkenheid van onze partnerbedrijven profiteren schoolgroepen van voedseleducatie. Zo werken we samen actief aan een vitale nieuwe generatie!

Maatschappelijke betrokkenheid

De opbrengsten van Kokkerelli komen ten goede aan Stichting Kids University for Cooking. De stichting ontwikkelt educatieve programma’s om kinderen bewust te maken van de bijzondere aspecten van gezonde voeding.

Schoolgroepen kunnen deelnemen aan een Kokkerelli Tour, waarbij kinderen leren waar voeding vandaan komt en wat het effect van voeding is op hun gezondheid. Zij bezoeken een teler en gaan vervolgens met hun eigen oogst aan de slag in de keuken. Uiteindelijk eten zij samen aan tafel hun zelf bereidde gerechten op! Zo beleven zij de gehele voedselketen van ‘grond tot mond’. Op deze manier werken we aan het bevorderen van een gezond eetpatroon. Universiteit Maastricht heeft onderzocht dat ons educatief programma op korte termijn een positief effect heeft op de kennis en houding van kinderen ten aanzien van gezonde voeding.

Voedingsconcepten voor partners

Onze partners hebben de mogelijkheid om kidspanels af te nemen ten behoeve van voedingsconcept- of productontwikkeling. Hiermee genereren we samen met onze partners briljante ideeën voor en door kinderen. Tijdens dit ontwikkeltraject wordt al draagvlak opgebouwd voor het eindresultaat, een mooie voorsprong naar de markt. De producten die voortvloeien uit de kidspanels worden dan ook bestempeld als ‘Kids Proef’

Voordelen voor partners

  • Maatschappelijke betrokkenheid
  • Kinderen profiteren van voedseleducatie
  • Samen werken aan gezonde voeding

Foundation partner

Partners

Vul onderstaand contactformulier in of mail naar info@kokkerelli.nl voor meer informatie

Stel je vraag aan kokkerelli!