Nieuws

Vlog: Champignon

02-04-19

Casey, Faye en Bas brachten een bezoek aan Champignonkwekerij Willems in Kessel om erachter te komen of champignons misschien toch best wel lekker zijn...?!

Lees volledig artikel

Albron goes Kokkerelli

02-04-19

Albron ondersteunt de doelstelling van Kokkerelli & Kids University for Cooking om kinderen te stimuleren tot een gezond eetpatroon. Daarom wil Albron het aanbod van het kinderbuffet van 14 Evergreenz buffetrestaurants bij Center Parcs in Nederland en België verbeteren op het vlak van, gezonde en smaakvolle producten in het kinderbuffet.

Lees volledig artikel

Tomaatjes voor het leven!

21-03-19

Een gezond voedingspatroon, daar kun je niet vroeg genoeg mee beginnen. Navenant, ZON fruit & vegetables en Kokkerelli gaan dit jaar een aantal maal met 2 kids op pad en bezoeken telers en restaurants in de regio.

Lees volledig artikel

VenloopKids-middag 2019

28-03-19

Op woensdag 27 maart jl. genoten meer dan 400 kinderen in het Julianapark in Venlo van een lekkere Kokkerelli workshop. Ze kozen uit vele kleurrijke groenten hun drie favoriete stuks en verwerkten deze vervolgens in een hippe groentesnackbeker.

Lees volledig artikel

Ondersteuningsaanbod Gezonde School 2019-2020

13-03-19

Ondersteuningsaanbod schooljaar 2019-2020 Gezonde School worden of blijven? Krijg via het Ondersteuningsaanbod Gezonde School een duwtje in de goede richting.

Lees volledig artikel

Kokkerelli Tours Champignon

04-02-19

De afgelopen maanden deden diverse klassen mee aan de Kokkerelli Tour Champignon. Bekijk de fotoreportage.

Lees volledig artikel

In de hoofdrol

20-12-18

Annette Hermans is mede eigenaresse van kwekerij Hermans Walter. Zij telen al vanaf 1983 oranje paprika’s en zijn gevestigd in Sevenum. Annette en haar man zijn kwekers vanaf het eerste Kokkerelli uur, hun inzet wordt vanaf de start dan ook enorm gewaardeerd. Wij mochten bij dit mooie bedrijf aanschuiven om een aantal vragen aan Annette te stellen. Zie hier het resultaat:

Lees volledig artikel

Variatierecepten Jan Linders

11-12-18

Zes kinderen van basisschool de Startbaan ontwikkelden variatierecepten voor de Kokkerelli kids proef producten van Jan Linders.

Lees volledig artikel

Leading the South

20-11-18

Tijdens Leading the South op vrijdag 16 november, genoten de gasten van een heerlijk amusehapje van Kokkerelli-koks.

Lees volledig artikel