Nieuws

Subsidie Jong Leren Eten

02-07-19

Lekker naar buiten! met subsidie Jong Leren Eten Met als motto ‘Lekker naar buiten!’ kunnen alle scholen in het primair onderwijs, voortgezet onderwijs en het middelbaar beroepsonderwijs én kinderopvanglocaties subsidie aanvragen voor drie activiteiten: moestuinieren, koken of een excursie of gastles op het gebied van voeding.

Lees volledig artikel

Dylan vertelt over zijn stage bij Kokkerelli

02-07-19

Time flies! Na 6 maanden tijd zit mijn stage bij Kokkerelli er zo goed als op. Ik heb mij beziggehouden met het peilen van de behoeften en ideeën van ouders aangaande gezonde voeding. Moet voeding vooral gezond zijn? Of is het belangrijker dat het goedkoop is?

Lees volledig artikel

Vakantie!!!

01-07-19

De naderende zomervakantie is een mooi moment om terug te blikken en jullie hartelijk te danken voor de samenwerking, deelname aan onze Kokkerelli Tour en het in ons gestelde vertrouwen.

Lees volledig artikel

ZON fruit & vegetables

01-07-19

GROENTE-GROENTE-GROENTE-GROENTE-GROENTE-GROENTE-GROENTE-GROENTE-GROENTE Om de groenteconsumptie onder de doelgroep kinderen te stimuleren hebben ZON fruit & vegetables en Kokkerelli de handen in elkaar geslagen.

Lees volledig artikel

Kokkerelli op TV

01-07-19

Kokkerelli & Stichting Kids University for Cooking is door ZON fruit & vegetables en ‘Ga voor Kleur’ uitgenodigd voor een uitzending van NL Proeft.

Lees volledig artikel

Zomerborrel

01-07-19

Zonder telers en vrijwilligers bestaat er geen Stichting Kids University for Cooking. Wij zijn dankbaar en trots dat we ook dit jaar weer met enthousiaste telers en vrijwilligers mochten samenwerken!

Lees volledig artikel

Asperges? Steek ze lekker zelf!

22-05-19

Navenant, ZON fruit & vegetables en Kokkerelli gaan dit jaar met kids op pad en bezoeken telers en restaurants in de regio. In deze periode staat natuurlijk de asperge centraal.

Lees volledig artikel

Vlog: Champignon

02-04-19

Casey, Faye en Bas brachten een bezoek aan Champignonkwekerij Willems in Kessel om erachter te komen of champignons misschien toch best wel lekker zijn...?!

Lees volledig artikel

Albron goes Kokkerelli

02-04-19

Albron ondersteunt de doelstelling van Kokkerelli & Kids University for Cooking om kinderen te stimuleren tot een gezond eetpatroon. Daarom wil Albron het aanbod van het kinderbuffet van 14 Evergreenz buffetrestaurants bij Center Parcs in Nederland en België verbeteren op het vlak van, gezonde en smaakvolle producten in het kinderbuffet.

Lees volledig artikel