Nieuws

Start van unieke leerstoel ‘Jeugd, Voeding en Gezondheid’

15-10-19

Tijdens de start van de Dutch Food Week op 4 oktober jl. werd op de Brightlands Campus Greenport Venlo bekend gemaakt dat dr. Edgar van Mil en de heer Remco Havermans zijn benoemd tot bijzonder hoogleraren ‘jeugd, Voeding en Gezondheid’ aan de Faculty of Science and Engineering aan de Maastricht University in Venlo.

Lees volledig artikel

Vlog: Blauwe bes

15-10-19

In september hingen de laatste blauwe bessen aan de struiken. Janique, Gies en Jules uit Venlo hadden nog wel wat vragen over deze blauwe bessen.

Lees volledig artikel

Kokkerelli goes Insta!

15-10-19

Instagram, dé plek om in een oogopslag te laten zien wie we zijn, waar we zijn, wat we zijn en hoe we zijn. Op Instagram kan visueel gemaakt worden wat we doen en hoe we het doen.

Lees volledig artikel

Mam, pap....wij willen gezond en lekker eten!

15-10-19

“Eerst je bord leeg eten voor je een toetje mag” of “Eerst iets hartigs en dan pas iets zoets”. Als ouder ben je verantwoordelijk voor de gezondheid van je kind. Hier hoort onder andere het eetpatroon bij. Beloon je je kinderen als ze de groentes opeten? Of laat je ze zelf bepalen wat en hoeveel ze eten? Maar wat betekend gezond voor je kind eigenlijk?

Lees volledig artikel

Wijs met Radijs...

08-10-19

Van een TOP dag komt ook dit keer weer een TOP artikel in Navenant Magazine (i.s.m. ZON fruit & vegetables)!

Lees volledig artikel

Opening Dutch Food Week 2019

08-10-19

Tijdens de opening van de Dutch Food Week op vrijdag 4 oktober jl. organiseerden BASF Nunhems en Kokkerelli een educatief programma over de ‘tomaat’ en een smaakpanel voor basisschoolkinderen uit de bovenbouw van de Talentencampus in Venlo.

Lees volledig artikel

Kids Climate Conference

08-10-19

Vraag het de kids en je krijgt de beste wereld verbeter ideeën! Tijdens het Kids Climate Conference (KCC) weekend van 20 t/m 22 september jl. namen 150 kinderen deel aan een achttal actieve workshops die allemaal interactief inspeelden op het aspect ‘duurzaamheid’ en ‘voedselverspilling’. Kokkerelli mocht ook een van de acht workshops verzorgen.

Lees volledig artikel

Even voorstellen: stagiair Denise Vlieks

02-09-19

Maandag 2 september is Denise gestart met haar stage bij Kokkerelli. De komende tien weken loopt ze mee om praktijkervaring op te doen ten behoeve van haar opleiding Food Innovation op de HAS in Venlo.

Lees volledig artikel

Jong geleerd...voor altijd geïnspireerd!

12-08-19

Landelijke themamiddag van Jong Leren Eten over (het voorkomen van) voedselverspilling!

Lees volledig artikel