Nieuws

Kids Proef Challenge 2021

09-07-21

Doe mee met de Kids Proef Challenge en wie weet... staat jouw menu binnenkort op de menukaart in Limburgse restaurants!

Lees volledig artikel

Bezoek Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima

27-05-21

Op donderdag 27 mei brachten Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima een bezoek aan Villa Flora.

Lees volledig artikel

Dag 2019...Hallo 2020!

23-12-19

Het jaar 2019 kruipt naar het einde, het was een jaar met veel nieuwe inzichten en mooie ontwikkelingen.

Lees volledig artikel

WFC Experience Go event

17-12-19

Op dinsdag 19 november jl. werd officieel gestart met de uitwerking van de plannen voor de World Food Center Experience. Zo’n 80 vertegenwoordigers vanuit bedrijfsleven, gemeente, provincie, rijksoverheid, NGO’s, wetenschap en onderwijs kwamen naar de Mauritskazerne in Ede om de volgende fase van de ontwikkeling van de World Food Center Experience in gang te zetten.

Lees volledig artikel

Kids zijn cateraar voor een dag

17-12-19

Kinderen bruisen van de ideeën! Dat bleek ook weer tijdens het KidsCongress in Cuijk op woensdag 13 november jl. Groep 6 van Basisschool de Regenboog in Cuijk bedacht en verzorgde, samen met Kokkerelli, de lunch voor/tijdens het congres.

Lees volledig artikel

Elke spruit aan de spruit!

16-12-19

In november gingen Josie en Diesel van Talenten Campus Venlo met Navenant Magazine en ZON fruit & vegetables op ontdekkingsreis....naar de spruit!

Lees volledig artikel

Gezond kerstdiner voor Sint Martinusschool

23-12-19

De decembermaand, ook wel de snoepmaand! Met alle feestelijkheden wordt er veel gegeten en gesnoept. Een gezond hapje voor het kerstdiner is dan ook geen overbodige luxe! Dat dacht ook de Sint Martinusschool uit Venlo.

Lees volledig artikel

Start van unieke leerstoel ‘Jeugd, Voeding en Gezondheid’

15-10-19

Tijdens de start van de Dutch Food Week op 4 oktober jl. werd op de Brightlands Campus Greenport Venlo bekend gemaakt dat dr. Edgar van Mil en de heer Remco Havermans zijn benoemd tot bijzonder hoogleraren ‘jeugd, Voeding en Gezondheid’ aan de Faculty of Science and Engineering aan de Maastricht University in Venlo.

Lees volledig artikel

Vlog: Blauwe bes

15-10-19

In september hingen de laatste blauwe bessen aan de struiken. Janique, Gies en Jules uit Venlo hadden nog wel wat vragen over deze blauwe bessen.

Lees volledig artikel