Nieuws

Symposium Just eat it?!

15-07-22

Op donderdag 13 oktober 2022, vindt op Brightlands Campus Greenport Venlo een inspirerende dag plaats met als hoofdthema: "Hoe ontwikkel je succesvolle voeding voor de jeugd?"

Lees volledig artikel

Meld jouw klas aan voor een leerstraat!

16-07-22

We hebben al heel veel aanmeldingen ontvangen. Mocht jij in het nieuwe schooljaar ook verzekerd zijn van een plekje, wacht dan niet langer en schrijf je nu in!

Lees volledig artikel

Inspiratietour

15-07-22

Lekker bezig zijn met gezonde voeding én beweging! Dat doen we dit jaar op 14 basisscholen in Noord Limburg, in samenwerking met KERNgezond.

Lees volledig artikel

Gezonde Basisschool van de Toekomst

15-07-22

Noord-Limburg wil de Gezondste Regio worden. Ontwikkeling naar de Gezondste Regio treft alle lagen van de bevolking en start bij de allerkleinsten van onze regio, jong geleerd is immers oud gedaan. Noord-Limburgse kinderen worden op de bassischool op inspirerende wijze meegenomen in de wereld van gezonde voeding en gezond bewegen in de Gezonde Basisschool van de Toekomst.

Lees volledig artikel

Kokkerelli Kids vergaderen over gezonde voeding

06-07-22

Dit jaar is Kokkerelli gestart met haar eigen expertpoule met… kinderen! Hier kunnen zij zelf ideeën bedenken en experimenteren met nieuwe recepten in de keuken.

Lees volledig artikel

Eerste jamsessies van start

15-07-22

Maar liefst 40 kinderen in Venlo (Gilde Opleidingen) en Heerlen (VISTA college) bedachten een lekker en gezond recept.

Lees volledig artikel

Regioproeverij

15-07-22

Op 14 juni kwamen de collegeleden van de acht samenwerkende gemeenten bij elkaar op Brightlands Campus Greenport Venlo voor de jaarlijkse Regiodag. De kids van Kokkerelli | Stichting Kids University for Cooking en leerlingen van Gilde Food & Hospitality College toverden overheerlijke lekkernijen op tafel, waaronder het winnende quinoaburger van de Kidsproef Challenge 2021.

Lees volledig artikel

NIEUW PRODUCT | De YU&ME tomaatjes

04-04-22

Afgelopen week werd een nieuw product gelanceerd op Brightlands in Venlo: de YU&ME tomaatjes. De tomaatjes kwamen als beste uit de bus bij het smaakpanel van Kokkerelli & Stichting Kids University for Cooking.

Lees volledig artikel

Jamsessie voor koks in de dop!

23-03-22

Ben jij een kok in de dop? Hou jij van koken? En zit je boordevol ideeën voor gezonde gerechten? Dan nodigen wij jou uit voor een échte keukenjamsessie met koks!

Lees volledig artikel