Ingrediënten

Voor 4 porties

  • 1 Bloemkool
  • 1 Komkommer
  • 200 gram Sojaboontjes
  • 1 Mango
  • 200 gram geraspte wortel
  • Sojasaus
  • 300 gram Gerookte zalm

Tags

Bereiding

PRINT
  1. Snijd de bloemkool in roosjes

  2. Doe de roosjes in een keukenmachine, of gebruik een staafmixer. Maal de roosjes tot ze de grootte van rijstkorrels hebben.

  3. Bak de bloemkool kort, zonder olie, in een koekenpan. Laat afkoelen.

  4. Snij de mango en zalm in kleine blokjes. Snij de komkommer in dunne plakjes.

  5. Pak vier kommetjes of diepe borden en vul deze met de bloemkoolrijst. Verdeel bovenop de bloemkoolrijst de mango, zalm, komkommer, sojaboontjes en geraspte wortel.

  6. Doe er nu een klein beetje sojasaus over

  7. Eet smakelijk!