Ingrediënten

Kapsalon voor 2 personen

  • 450 gram voorgekookte aardappels in blokjes (of krieltjes)
  • 100 gram ijsbergsla (fijngesneden)
  • 75 gram kaas (geraspt)
  • 2 tomaten
  • 1 rode ui
  • ½ komkommer
  • (olijf)olie, peper, zout en paprikapoeder naar smaak
  • Iets minder gezond (maar wel lekker): knoflooksaus

Tags

Bereiding

PRINT
  1. Verwarm de oven op de grilstand van de oven op 180 graden

  2. Bak de aardappelblokjes in wat olie in een ruime koekenpan en breng op smaak met peper, zout en paprikapoeder. Verdeel de aardappelblokjes vervolgens over een ruime ovenschaal en zet apart

  3. Snijd de tomaat in blokjes, de rode ui in halve maantjes en de kokommer in blokjes. 

  4. Verdeel de groenten en kloflook in de ovenschaal

  5. Verdeel wat geraspte kaas erover en zet het geheel in de oven totdat de kaas is gesmolten

  6. Indien je het lekker vindt: doe wat knoflooksaus over de kapsalon en verdeel de sla erover.