Ingrediënten

Ingrediënten voor 2 personen

  • 1 ui
  • 1 teentje knoflook
  • 400 gram champignons
  • 1 rode peper
  • 3 eieren
  • 2 eetlepels geraspte 30+ kaas
  • 1 eetlepel olie
  • 4 volkoren boterhammen

Bereiding

PRINT
  1. Pel de ui en de knoflook en snijd deze beide in kleine stukjes

  2. Snijd de champignons in plakjes

  3. Was de rode peper zorgvuldig en snijd deze in ringen

  4. Kluts de eieren in een kom, voeg de kaas toe en meng dit met een vork tot een geheel

  5. Verhit de olie in een pan en fruit de ui en de knoflook totdat deze glazig kijken

  6. Voeg de champignons toe en bak ze zacht mee met de ui en knoflook

  7. Voeg de rode peper toe aan de pan en bak deze ook even mee

  8. Schenk het eiermengsel bij de rest en laat het afgedekt met een deksel gaar worden

  9. Serveer brood bij je champignonomelet en geniet van je lunch of snack, smakelijk!