06-07-22

Kokkerelli Kids vergaderen over gezonde voeding

Dit jaar is Kokkerelli gestart met haar eigen expertpoule met… kinderen! In april kwamen Kokkerelli Kids voor het eerst bij elkaar om in de keuken aan de slag te gaan met de ontwikkeling van nieuwe recepten. Een feestelijke aftrap waarbij ouders mochten proeven van de creaties.

In juni kwamen de Kokkerelli Kids weer bij elkaar om te vergaderen over gezonde voeding. Hoe maken we dit interessant voor kinderen? Zij proeven bekende en onbekende groenten en sparren met elkaar over ideeën voor nieuwe gerechten. 

Voor kinderen is Kokkerelli Kids een community waar zij lekker zelf ideeën kunnen bedenken en hiermee experimenteren in de keuken. Kinderen houden ervan om het ‘lekker zelf te doen’. “Bij Kokkerelli kun je zelf iets bedenken en meteen ook uitvoeren. Ook andere kinderen ontmoeten, samen ideeën bedenken, uitproberen en proeven of het lekker is en dit presenteren aan de ouders. Kinderen hebben namelijk best wel goede ideeën met fantasie”, aldus de Kokkerelli Kids.

 

 

Kokkerelli is betrokken bij de ontwikkeling van gezonde voedingsconcepten en voedingsproducten. Want om kinderen gezond te laten eten, is er ook een gezond aanbod nodig. Hierin werken wij met verschillende partners samen. De mening van de kinderen staat hierbij altijd centraal: van, voor, door en met kinderen is leidend. Kokkerelli Kids helpen met de ontwikkeling van deze ideeën. 

Na de zomervakantie worden er weer Kokkerelli Kids activiteiten georganiseerd. Wil je ook eens meedoen? Stuur dan een email naar info@kokkerelli.nl