23-03-22

Kokkerelli Kids trapt af!

Hoe zorgen we ervoor dat kinderen gezonder gaan eten? Kokkerelli zet dé experts in op dit gebied, namelijk: kinderen! Via de community Kokkerelli Kids gaan kinderen samen met telers, koks, productontwikkelaars enandere professionals aan de slag met voedingsvraagstukken. Op vrijdag 15 april trappen we af met de eerste activiteit voor Kokkerelli Kids op de Brightlands Campus Greenport Venlo.

 

Kokkerelli Kids
Wij merken dat kinderen vaak blij worden als zij zelf in de keuken aan de slag gaan, en als zij hun eigen ideeën mogen bedenken op diverse vraagstukken over voeding.|
inderen van 8 tot en met 12 jaar die hier graag vaker iets mee doen, heten wij van harte welkom bij Kokkerelli Kids!


Wij organiseren vier vaststaande activiteiten per jaar. Het zal een afwisselend programma zijn waarin kinderen de wereld van voeding ontdekken.
Zij gaan aan de slag in de keuken, nemen deel in creatieve sessies om nieuwe ideeën te bedenken en testen producten tijdens proefsessies.


Naast deze vier activiteiten is het mogelijk dat wij Kokkerelli Kids tussentijds uitnodigen voor losse, kleinere activiteiten. Deelname hieraan is op basis van inschrijving.