Nieuws

De eerste Kokkerelli kids proef producten bij Jan Linders!

24-09-18

Vanaf vandaag liggen de eerste gezonde producten van, voor, door en met kinderen in alle Jan Linders supermarkten!

Lees volledig artikel

Leerstoel Jeugd en Gezonde voeding

30-08-18

Kokkerelli & Stichting Kids University for Cooking participeert als Field Lab in de nieuwe leerstoel Jeugd en Gezonde Voeding. 

Lees volledig artikel

Nieuw Kokkerelli kids proef logo!

24-08-18

Kinderen van Basisschool de Startbaan in Velden maakten een ontwerp voor ons nieuwe Kids Proef logo! Zie hier het resultaat.

Lees volledig artikel

Kokkerelli Tour schooljaar 2017-2018

05-07-18

In het afgelopen schooljaar deden maar liefst 910 kinderen mee aan de Kokkerelli Tour. Op schooldagen brachten schoolgroepen uit de gehele regio een bezoek aan een van onze telers en Villa Flora/Brightland Campus Greenport Venlo.

Lees volledig artikel

Kokkerelli op Locatie

05-07-18

Tijdens diverse evenementen zoals World Food Day, de Dutch Agri Food Week, een dag voor Fonds gehandicapten Sport, de Venloopkids-middag, de open dag van Greenport Venlo, Lekker Venlo en Smaak zit tussen je oren, namen 1077 kinderen deel aan diverse workshops.

Lees volledig artikel

Kokkerelli bij Jan Linders

28-06-18

Het afgelopen schooljaar werd met de kinderen van groep 7 en 8 van BS De Startbaan in Velden gewerkt aan nieuwe, gezondere Kokkerelli producten voor de schappen van Jan Linders supermarkten.

Lees volledig artikel

Lekker Venlo 2018

21-06-18

Op zondag 17 juni jl. konden kinderen tijdens de Vaderdagbrunch van het culinair evenement ‘Lekker Venlo’ een gerechtje bereiden voor hun vader en natuurlijk ook voor zichzelf.

Lees volledig artikel

Smaak zit tussen je oren

31-05-18

‘Smaak zit tussen je oren’ is een jaarlijks terugkerend food-evenement in Venray. Op vrijdag 25 mei namen de groepen 5 van basisscholen uit Venray deel aan de mini-Kokkerelli Tour tijdens dit evenement.

Lees volledig artikel

Kokkerelli producten in het winkelschap van Jan Linders

18-04-18

Kokkerelli & Stichting Kids University for Cooking is een meerjarige samenwerking aangegaan met retailer Jan Linders Supermarkten. De komende twee jaar gaat Jan Linders meer dan tien producten, die door kinderen zijn bedacht, in het assortiment opnemen.

Lees volledig artikel

Agenda

Helaas, er zijn momenteel geen evenementen.