Nieuws

Kokkerelli bij Jan Linders

28-06-18

Het afgelopen schooljaar werd met de kinderen van groep 7 en 8 van BS De Startbaan in Velden gewerkt aan nieuwe, gezondere Kokkerelli producten voor de schappen van Jan Linders supermarkten.

Lees volledig artikel

Lekker Venlo 2018

21-06-18

Op zondag 17 juni jl. konden kinderen tijdens de Vaderdagbrunch van het culinair evenement ‘Lekker Venlo’ een gerechtje bereiden voor hun vader en natuurlijk ook voor zichzelf.

Lees volledig artikel

Smaak zit tussen je oren

31-05-18

‘Smaak zit tussen je oren’ is een jaarlijks terugkerend food-evenement in Venray. Op vrijdag 25 mei namen de groepen 5 van basisscholen uit Venray deel aan de mini-Kokkerelli Tour tijdens dit evenement.

Lees volledig artikel

Kokkerelli producten in het winkelschap van Jan Linders

18-04-18

Kokkerelli & Stichting Kids University for Cooking is een meerjarige samenwerking aangegaan met retailer Jan Linders Supermarkten. De komende twee jaar gaat Jan Linders meer dan tien producten, die door kinderen zijn bedacht, in het assortiment opnemen.

Lees volledig artikel

Verhuisd

27-03-18

Wij zijn verhuisd! Het kantoor van Kokkerelli & Stichting Kids University for Cooking bevindt zich nog steeds binnen Villa Flora, maar nu mét uitzicht op de keuken.

Lees volledig artikel

Nieuwe vriend: Grodan

08-02-18

Sinds januari 2018 zijn we een nieuwe vriend rijker: Grodan. Grodan hecht veel belang aan duurzame voedselproductie en zetten hoog in op hun MVO beleid.

Lees volledig artikel

Nieuwe leerstraat: wortel

17-11-17

Wij zijn trots dat we In het kader van de ketensamenwerking met ZON Fruit & Vegetables, Bayer en Jan Linders supermarkten, een nieuwe wortelleerstraat hebben kunnen ontwikkelen.

Lees volledig artikel

De lekkerste kinderkroket nu verkrijgbaar in de Efteling!

09-11-17

Sinds dit najaar in de Efteling de 'Lekkerste kinderkroket' verkrijgbaar. De Efteling vindt het belangrijk dat in het aanbod van hun restaurants voldoende gezonde producten te verkrijgen zijn.

Lees volledig artikel

World Food Day

18-10-17

Kinderen ontdekten tijdens de World Food Day dat groenten heel geschikt zijn om van te ‘snoepen’!

Lees volledig artikel

Agenda

Helaas, er zijn momenteel geen evenementen.