Nieuws

Wijs met Radijs...

08/10/19

Van een TOP dag komt ook dit keer weer een TOP artikel in Navenant Magazine (i.s.m. ZON fruit & vegetables)!

Lees volledig artikel

Opening Dutch Food Week 2019

08/10/19

Tijdens de opening van de Dutch Food Week op vrijdag 4 oktober jl. organiseerden BASF Nunhems en Kokkerelli een educatief programma over de ‘tomaat’ en een smaakpanel voor basisschoolkinderen uit de bovenbouw van de Talentencampus in Venlo.

Lees volledig artikel

Kids Climate Conference

08/10/19

Vraag het de kids en je krijgt de beste wereld verbeter ideeën! Tijdens het Kids Climate Conference (KCC) weekend van 20 t/m 22 september jl. namen 150 kinderen deel aan een achttal actieve workshops die allemaal interactief inspeelden op het aspect ‘duurzaamheid’ en ‘voedselverspilling’. Kokkerelli mocht ook een van de acht workshops verzorgen.

Lees volledig artikel

Even voorstellen: stagiair Denise Vlieks

02/09/19

Maandag 2 september is Denise gestart met haar stage bij Kokkerelli. De komende tien weken loopt ze mee om praktijkervaring op te doen ten behoeve van haar opleiding Food Innovation op de HAS in Venlo.

Lees volledig artikel

Jong geleerd...voor altijd geïnspireerd!

12/08/19

Landelijke themamiddag van Jong Leren Eten over (het voorkomen van) voedselverspilling!

Lees volledig artikel

Film Kokkerelli Tour Asperge

04/07/19

De afgelopen maanden ontdekten kinderen bij de Kokkerelli Tour de wereld van de asperge bij Chicos Spargelhof! Het aspergeseizoen is inmiddels helaas alweer voorbij maar... gelukkig hebben we het filmpje nog!

Lees volledig artikel

Kokkerelli en de KCC 2019

03/07/19

De Kids Climate Conference (KCC) is een initiatief van het Wereld Natuur Fonds en Center Parcs. In de afgelopen zes jaar is het uitgegroeid tot het belangrijkste duurzaamheidsevenement in Nederland en België. Drie dagen lang volgen kinderen workshops (o.a. een Kokkerelli Tour Champignon) en presentaties, zodat ze kunnen komen met gefundeerde adviezen aan de Nederlandse en Vlaamse politiek.

Lees volledig artikel

Subsidie Jong Leren Eten

02/07/19

Lekker naar buiten! met subsidie Jong Leren Eten Met als motto ‘Lekker naar buiten!’ kunnen alle scholen in het primair onderwijs, voortgezet onderwijs en het middelbaar beroepsonderwijs én kinderopvanglocaties subsidie aanvragen voor drie activiteiten: moestuinieren, koken of een excursie of gastles op het gebied van voeding.

Lees volledig artikel

Dylan vertelt over zijn stage bij Kokkerelli

02/07/19

Time flies! Na 6 maanden tijd zit mijn stage bij Kokkerelli er zo goed als op. Ik heb mij beziggehouden met het peilen van de behoeften en ideeën van ouders aangaande gezonde voeding. Moet voeding vooral gezond zijn? Of is het belangrijker dat het goedkoop is?

Lees volledig artikel

Agenda

Helaas, er zijn momenteel geen evenementen.