Nieuws

Smaakbeleving van de krekelbal

13-02-23

Onlangs gingen 26 enthousiaste kinderen aan de slag met het ontwikkelen en bedenken van nieuwe producten gemaakt op basis van krekels. De smaakbeleving werd uitgebreid getest door studenten tussen de 18 en 25 jaar.

Lees volledig artikel

Kokkerelli bestaat 15 jaar!

13-02-23

Met trots kijken wij terug…. Wij BEDANKEN alle kinderen, ouders, leerkrachten en partners voor het vertrouwen in de afgelopen jaren. Wij zijn TROTS op alle ontwikkelingen en resultaten.

Lees volledig artikel

Gezonde kidsproducten in de supermarkt

26-01-23

Afgelopen tijd zijn de studenten van de HAS green academy Venlo Healthy Living druk bezig geweest met het ontwikkelen van gezonde producten voor kinderen in de supermarkt.

Lees volledig artikel

Dankjewel 2022... Hallo 2023!

20-12-22

Het jaar 2022 kruipt naar het einde, in de eerste maanden hield Corona ons nog even in de greep. Na deze eerste maanden konden we flink aan de slag en zijn we trots op de vele nieuwe inzichten en ontwikkelingen die dit jaar ons gebracht heeft.

Lees volledig artikel

Kokkerelli zoekt kids!

21-11-22

Hoe zorgen we ervoor dat kinderen gezonder gaan eten? Kokkerelli zet dé experts in op dit gebied, namelijk: kinderen! Daarom zijn we op zoek naar kinderen die zich aansluiten bij Kokkerelli Kids.

Lees volledig artikel

Meld jouw klas aan voor een leerstraat! Januari tot aan de zomervakantie 2023

21-11-22

We hebben al heel veel aanmeldingen ontvangen. Mocht jij in het nieuwe jaar ook verzekerd zijn van een plekje, wacht dan niet langer en schrijf je nu in!

Lees volledig artikel

Inspiratietour Noord-Limburg 2022

21-11-22

Samen een gezonde toekomst tegemoet, dát is de insteek van de Inspiratietour die dit jaar langs veertien basisscholen in Noord-Limburg gaat.

Lees volledig artikel

BNR podcast over Jeugd, Voeding & Gezondheid

21-11-22

Hannelore Zwitserlood gaat naar het 'Just eat it?!' symposium op Brightlands Campus Greenport Venlo waar wetenschappers, bedrijven, en kinderen hun nieuwste innovaties, kennis en producten delen.

Lees volledig artikel

Winnaar Kidsproef Challenge 2022

21-11-22

De dag werd afgesloten met de finale van de Kids Proef Challenge 2022. Kinderen uit de regio mochten een lekker en gezond hoofdgerecht bedenken.

Lees volledig artikel

Agenda

Helaas, er zijn momenteel geen evenementen.