Referenties

Jan Linders

De eerste Kokkerelli kids proef producten werden ontwikkeld in samenwerking met Jan Linders. Sinds september 2018 zijn deze exclusief bij Jan Linders verkrijgbaar.

Bekijk referentie

Foodsquad

In samenwerking met Foodsquad werd een educatief programma ontwikkeld voor het Prinses Máxima Centrum in Utrecht.

Bekijk referentie

Axia Vegetable Seeds

Axia Vegetable Seeds heeft een snoeptomaat ontwikkeld die knapperig en zoet van smaak is: de Axiany. Samen met kinderen werd een promotioneel concept ontwikkeld.

Bekijk referentie

ZON / Bayer / Jan Linders

ZON fruit & vegetables, Bayer en Jan Linders Supermarkten hebben de gezamenlijke wens om in samenwerking met kinderen concepten te ontwikkelen ter bevordering van groenteconsumptie.

Bekijk referentie

Gezonde kindermenu

Zeven teams uit de zeven gemeenten van Regio Venlo Hoofdstad van de Smaak gingen aan de slag onder begeleiding van een chef-kok en hun burgemeester. Zij ontwikkelden het ‘Gezonde Kindermenu’ voor de deelnemende restaurants.

Bekijk referentie

PekaKroef B.V.

Peka Kroef B.V. had de wens om het aardappelaanbod in het koelvak ‘Kids Proef’ te maken.

Bekijk referentie

Efteling

De Efteling vindt het belangrijk dat het aanbod in de restaurants en horecapunten niet alleen lekker is, maar dat ook voldoende gezonde producten worden aangeboden. De kinderkroket moet niet alleen een gezonder alternatief op de bekende rundvleeskroket zijn, hij moet vooral heel lekker zijn.

Bekijk referentie

BAYER

Prei dreigt een vergeten groente te worden. Daarom heeft Bayer de wens om prei-consumptie te verhogen.

Bekijk referentie

Topconsortium Kennis en Innovatie Agrofood

Om groente-consumptie te stimuleren, werd met kinderen nagedacht over de ontwikkeling van een gezondere salade en een pizza voor kinderen.

Bekijk referentie

Wilt u ook met ons samenwerken?

Of het nu gaat om het verzorgen van een leuke workshop of om het ontwikkelen van een nieuwe recept. Wij denken graag met u mee.

Neem contact met ons op