Bedrijven

Samenwerken aan een gezondere wereld

Referenties

Axia Vegetable Seeds

Axia Vegetable Seeds heeft een snoeptomaat ontwikkeld die knapperig en zoet van smaak is: de Axiany. Samen met kinderen werd een promotioneel concept ontwikkeld.

Bekijk referentie

ZON / Bayer / Jan Linders

ZON fruit & vegetables, Bayer en Jan Linders Supermarkten hebben de gezamenlijke wens om in samenwerking met kinderen concepten te ontwikkelen ter bevordering van groenteconsumptie.

Bekijk referentie

Gezonde kindermenu

Zeven teams uit de zeven gemeenten van Regio Venlo Hoofdstad van de Smaak gingen aan de slag onder begeleiding van een chef-kok en hun burgemeester. Zij ontwikkelden het ‘Gezonde Kindermenu’ voor de deelnemende restaurants.

Bekijk referentie

KIDSPANELS

Of het nu gaat om het ontwikkelen van een nieuw voedingsproduct of voedingsconcept, het testen van een bestaand product of het achterhalen van meningen: onze kidspanels geven het antwoord op diverse voedingsvragen!

MAATSCHAPPELIJK BETROKKENHEID

De opbrengsten van Kokkerelli komen ten goede aan Stichting Kids University for Cooking. De stichting ontwikkelt educatieve programma’s om kinderen bewust te maken van de bijzondere aspecten van gezonde voeding.

Partners

Nieuws

Kokkerelli producten in het winkelschap van Jan Linders

18/04/18

Kokkerelli & Stichting Kids University for Cooking is een meerjarige samenwerking aangegaan met retailer Jan Linders Supermarkten. De komende twee jaar gaat Jan Linders meer dan tien producten, die door kinderen zijn bedacht, in het assortiment opnemen.

Lees volledig artikel

Verhuisd

27/03/18

Wij zijn verhuisd! Het kantoor van Kokkerelli & Stichting Kids University for Cooking bevindt zich nog steeds binnen Villa Flora, maar nu mét uitzicht op de keuken.

Lees volledig artikel

Nieuwe leerstraat: wortel

17/11/17

Wij zijn trots dat we In het kader van de ketensamenwerking met ZON Fruit & Vegetables, Bayer en Jan Linders supermarkten, een nieuwe wortelleerstraat hebben kunnen ontwikkelen.

Lees volledig artikel

VALIDATIE