Bedrijven

Referenties

Axia Vegetable Seeds

Axia Vegetable Seeds heeft een snoeptomaat ontwikkeld die knapperig en zoet van smaak is: de Axiany. Samen met kinderen werd een promotioneel concept ontwikkeld.

Bekijk referentie

ZON / Bayer / Jan Linders

ZON fruit & vegetables, Bayer en Jan Linders Supermarkten hebben de gezamenlijke wens om in samenwerking met kinderen concepten te ontwikkelen ter bevordering van groenteconsumptie.

Bekijk referentie

Gezonde kindermenu

Zeven teams uit de zeven gemeenten van Regio Venlo Hoofdstad van de Smaak gingen aan de slag onder begeleiding van een chef-kok en hun burgemeester. Zij ontwikkelden het ‘Gezonde Kindermenu’ voor de deelnemende restaurants.

Bekijk referentie

KIDSPANELS

Werk samen met kinderen aan een gezonder voedingsaanbod! Of het nu gaat om het ontwikkelen van een nieuw voedingsproduct of voedingsconcept, het testen van een bestaand product of het achterhalen van meningen: onze kidspanels geven het antwoord op diverse voedingsvragen!

MAATSCHAPPELIJKE BETROKKENHEID

De opbrengsten van Kokkerelli komen ten goede aan Stichting Kids University for Cooking. De stichting ontwikkelt educatieve programma’s om kinderen bewust te maken van de bijzondere aspecten van gezonde voeding.

Partners

Nieuws

Kokkerelli Tour schooljaar 2017-2018

05/07/18

In het afgelopen schooljaar deden maar liefst 910 kinderen mee aan de Kokkerelli Tour. Op schooldagen brachten schoolgroepen uit de gehele regio een bezoek aan een van onze telers en Villa Flora/Brightland Campus Greenport Venlo.

Lees volledig artikel

Kokkerelli op Locatie

05/07/18

Tijdens diverse evenementen zoals World Food Day, de Dutch Agri Food Week, een dag voor Fonds gehandicapten Sport, de Venloopkids-middag, de open dag van Greenport Venlo, Lekker Venlo en Smaak zit tussen je oren, namen 1077 kinderen deel aan diverse workshops.

Lees volledig artikel

Kokkerelli bij Jan Linders

28/06/18

Het afgelopen schooljaar werd met de kinderen van groep 7 en 8 van BS De Startbaan in Velden gewerkt aan nieuwe, gezondere Kokkerelli producten voor de schappen van Jan Linders supermarkten.

Lees volledig artikel

VALIDATIE