Bedrijven

Referenties

Jan Linders

De eerste Kokkerelli kids proef producten werden ontwikkeld in samenwerking met Jan Linders. Sinds september 2018 zijn deze exclusief bij Jan Linders verkrijgbaar.

Bekijk referentie

Foodsquad

In samenwerking met Foodsquad werd een educatief programma ontwikkeld voor het Prinses Máxima Centrum in Utrecht.

Bekijk referentie

Efteling

De Efteling vindt het belangrijk dat het aanbod in de restaurants en horecapunten niet alleen lekker is, maar dat ook voldoende gezonde producten worden aangeboden. De kinderkroket moet niet alleen een gezonder alternatief op de bekende rundvleeskroket zijn, hij moet vooral heel lekker zijn.

Bekijk referentie

KIDSPANELS

Werk samen met kinderen aan een gezonder voedingsaanbod! Of het nu gaat om het ontwikkelen van een nieuw voedingsproduct of voedingsconcept, het testen van een bestaand product of het achterhalen van meningen: onze kidspanels geven het antwoord op diverse voedingsvragen!

MAATSCHAPPELIJKE BETROKKENHEID

De opbrengsten van Kokkerelli komen ten goede aan Stichting Kids University for Cooking. De stichting ontwikkelt educatieve programma’s om kinderen bewust te maken van de bijzondere aspecten van gezonde voeding.

Partners

Nieuws

Start van unieke leerstoel ‘Jeugd, Voeding en Gezondheid’

15/10/19

Tijdens de start van de Dutch Food Week op 4 oktober jl. werd op de Brightlands Campus Greenport Venlo bekend gemaakt dat dr. Edgar van Mil en de heer Remco Havermans zijn benoemd tot bijzonder hoogleraren ‘jeugd, Voeding en Gezondheid’ aan de Faculty of Science and Engineering aan de Maastricht University in Venlo.

Lees volledig artikel

Vlog: Blauwe bes

15/10/19

In september hingen de laatste blauwe bessen aan de struiken. Janique, Gies en Jules uit Venlo hadden nog wel wat vragen over deze blauwe bessen.

Lees volledig artikel

Kokkerelli goes Insta!

15/10/19

Instagram, dé plek om in een oogopslag te laten zien wie we zijn, waar we zijn, wat we zijn en hoe we zijn. Op Instagram kan visueel gemaakt worden wat we doen en hoe we het doen.

Lees volledig artikel

VALIDATIE